Verstuur een echte kaart | Gegarandeerd de beste prijs, kwaliteit en service - kaartjeversturen.nl
Twitter

Tips & Trucks voor de perfecte kaart


Betalen op factuur

Vanaf nu is het voor bedrijven bij Kaartjeversturen.nl mogelijk om op factuur je kaarten te bestellen. Stuur een mail naar info@kaartjeversturen.nl met je naam, bedrijfsnaam, emailadres, KvK-nummer en BTW-nummer, wij activeren het op factuur betalen binnen 24 uur.


Uitsnede

Als je een kaart gaat maken en versturen heb je de mogelijkheid om je eigen foto's te gebruiken. Je kan je eigen foto's makkelijk uploaden en overal op de kaart plaatsen waar jij dit wilt. Als je een foto gebruikt let dan op dat je hier een mooie uitsnede van maakt, hoe beter de uitsnede is hoe mooier je wenskaart zal worden.

Onderstaand een voorbeeld van een slechte uitsnede en van een goede uitsnede.

Tip: Heb je geen software om een mooie uitsnede te maken? Download dan gratis IrfanView, met IrfanView kan je eenvoudig je beelden bewerken.Website: IrfanView


Versieringen

Maak je kaart nog leuker met originele versieringen. Voor elke aangelegenheid is wel een leuke versiering te vinden in de versieringen bibliotheek. Je vindt de versieringen in de rechterkolom in de kaartcreator (de tool waarmee je je kaart personaliseert). Je kan zoveel versieringen gebruiken als je wilt, al moet je natuurlijk niet overdrijven! Je hebt de mogelijkheid om versieringen te positioneren waar je wilt en je kan ze draaien, vergroten of verkleinen.


Kaders

Maak je kaart extra bijzonder met een origineel kader. Er zijn meerdere kaders beschikbaar met diverse thema's, van liefde tot Kerst. Kaders vindt je in de rechterkolom in de kaartcreator (de tool waarmee je je kaart personaliseert).


Proefkaartje

Heb je een mooi kaartje gezien welke je wil gebruiken voor een uitnodiging-, geboorte- of trouwkaartje, maar wil je eerst de kwaliteit in het echt zien? Stuur ons dan een mail met de link van het kaartje met hierin je adres en wij sturen je gratis een proef exemplaar.

Als je je proefkaartje hebt ontvangen en je bent tevreden over de kwaliteit dan kan je daarna je kaart bestellen en laten bezorgen als een pakketje of direct laten versturen naar meerdere adressen. Je kan een mail sturen naar: info@kaartjeversturen.nl.


Kado bij je kaart

Kaartjeversturen.nl is een van de weinige kaartenshops waar je extra attent kan zijn. Bij kaartjeversturen.nl heb je de keuze uit verschillende kado's welke je met je kaart mee kan laten sturen. Op dit moment kan je kiezen uit chocolade, bloemen of een heerlijke taart. Je kaart+kado wordt netjes verpakt en verstuurd met de post of met een koerier, alleen de taart wordt afzonderlijk van de kaart geleverd in verband met de versheid van de taart. Voor de chocolade hebben wij een unieke samenwerking met Tony's Chocolonely, je hebt de keuze uit een reep Melk of Puur chocolade daarnaast hebben we een mooi Hart van chocolade om naar je geliefde te sturen.


Pakketje kaarten

Wil je toch je trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen of kerstkaarten zelf schrijven en adresseren? Bestel dan een pakketje kaarten. Je kan al een pakketje kaarten bestellen van 10 exemplaren met of zonder postzegels. Bij een pakketje kaarten ontvang je standaard blanco enveloppen. De keuze voor een pakketje kan je doen nadat je je kaart hebt gemaakt.


Handig adresboekje

Zet al je adressen in je persoonlijke adresboekje en verstuur voortaan nog sneller een kaartje naar al je vrienden. Je kan adressen per keer toevoegen of deze in 1x importeren in je adresboekje. In het adresboekje heb je de mogelijkheid om groepen aan maken, handig om je zakelijke en privé adressen gescheiden te houden.

Download hier een voorbeeld bestand.


Stel reminders in

Vergeet nooit meer een kaartje te sturen naar je vrienden en familie met de automatische reminders van kaartjeversturen.nl. Zet een verkaardag of trouwerij in de agenda en ontvang een week van te voren een reminder om een leuke kaart te sturen. Met kaartjeversturen.nl ben je gegarandeerd attent!